Drodzy Goście, od dnia 24 marca nasza restauracja pozostanie zamknięta do odwołania.
Pieczony młody kurczak (z wolnego wybiegu, karmiony kukurydzą) w sosie czosnkowo-kolendrowym „szkmeruli” lub w sosie z orzechów włoskich, danie z regionu Imeretia.
Duszona gicz jagnięca z papryką, cukinią, bakłażanem i cieciorką w sosie pomidorowym.
Comberki jagnięce w sosie naszarap podawane z pieczonymi buraczkami i kumkwatem.
Jagnięcina z pomidorami zapiekana pod lawaszem.
Smażone pulpeciki jagnięco-wieprzowe w sosie pomidorowym.
Małe pierożki z mięsem wieprzowo-wołowym, podawane ze śmietaną.
Tradycyjne pierogi gruzińskie z mięsem wieprzowym i bulionem w środku, z regionu Pszawetia (3 sztuki).
Tradycyjne pierogi gruzińskie z mięsem jagnięco-wołowym i bulionem w środku, z regionu Tuszetii (że 3 sztuki).
Tradycyjne pierogi gruzińskie z serem, podawane z masłem (3 sztuki).
Tradycyjne pierogi gruzińskie z nadzieniem z duszonych boczniaków (3 sztuki).
Krewetki Jumbo w magicznym sosie (5 sztuk).
Smażony boczniak ze świeżym estragonem i kaszą bulgur.
Warzywa duszone w przyprawach gruzińskich, posypane serem owczym.