Drodzy Goście, od dnia 24 marca nasza restauracja pozostanie zamknięta do odwołania.
Talerz zimnych przystawek (prasi, stapilo, badridżani, czarchali, lobio, pasta bakłażanowa, ispanachi).
Bakłażany z nadzieniem z orzechów włoskich z dodatkiem kolendry i granatów.
Sery gruzińskie, oliwki, grzanki.
Gołąbki w liściach winogron z farszem wołowo-wieprzowym, podawane z sosem jogurtowo-mietowym.
Klasyczny gruziński placek z serem, podawany z sosem jogurtowo-miętowym.
Klasyczny gruziński placek z serem, szczypiorkiem, estragonem i kolendrą oraz z sosem jogurtowo-miętowym.
Chaczapuri z regionu Adżaria z jajkiem na wierzchu.
Tradycyjny placek z regionu Swanetia z farszem wołowo-wieprzowym z sosem sacebeli.
Chrupiące naleśniczki z mieloną wołowiną i wieprzowiną, podawane z sosem jogurtowo-mietowym.